173492615 336089288

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

Jurnalistă ucisă în schimbul de focuri din Irlanda de Nord. Ultima imagine publicată de tânără

O jurnalistă în vârstă de 29 de ani a fost ucisă, în noaptea de joi spre vineri, în timpul unor schimburi de tiruri la Londonderry, în Irlanda de Nord. Poliția a anunțat că tratează moartea femeii drept „un incident terorist”, relatează BBC News.

Dăncilă: Cred că am fost cel mai atacat prim-ministru de după 1989

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele executiv al PSD, a declarat că a fost "cel mai atacat prim-ministru de după 1989", adăugând că nu o să facă "niciun pas înapoi" pentru că are o datorie faţă de cetăţeni.

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Accidente grave pe şoselele din România, noaptea trecută

Doi oameni au murit, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în accidente grave.
Citește mai departe...

Pamela Anderson, înfricoşată de donațiile pentru Notre-Dame din Paris: Dar oamenii care mor de foame fără adăpost?

După incendiul de la Notre-Dame din Paris, donațiile de la miliardari curg pentru a reconstrui catedrala. Peste un miliard de euro a fost deja colectat. Numai că, pe reţelele de socializare sunt voci care se miră, printre care şi actriţa Pamela Anderson care le reproşează tuturor că pentru oamenii săraci nimeni nu sare în ajutor.

FLORII. Tradiții și superstiții. Ce nu ai voie să faci

FLORII. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este...

TRAGEDIE în Italia! Un român a fost găsit mort într-un râu

Un român din Italia, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, în apropiere de Bologna. PANICĂ LA PALAT! PRINȚUL CHARLES ÎN STARE GRAVĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE...

”Avem ceva ce nu este UMAN în dormitor”. Descoperirea ABSOLUT ŞOCANTĂ pe care a făcut-o o mamă în camera copiilor/ CREATURA a stat ascunsă în cameră ZILE întregi | FOTO

.

Se lasă cu nervi: "Băi boule, există și o altă componentă a numărului?" Bogdan Marandici vine la iUmor cu stand-up zen

Stand-up zen pe scena iUmor. Bogdan Marandici i-a enervat pe jurați așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. ”Ești o frumusețe, nu pot să mă cert cu tine, dar mi-ar plăcea într-o zi...”, i-a transmis concurentul lui Mihai Bendeac, iar răspunsul juratului iUmor a fost extrem de dur: ”Băi boule!, există și o altă componentă a numărului?”.

Eugen Neagoe după înfrângerea cu CFR Cluj - Eu mai am contract încă un an de zile cu Sepsi. Nu ştiu ce se va întâmpla

Eugen Neagoe rămâne fără victorie în playoff, după 0-1 cu CFR Cluj. La final, tehnicianul echipei din Sf. Gheorghe a avut un discurs echilibrat, dar a lăsat senzaţia că se apropie clipa despărţirii de Sepsi.
Citește mai departe...

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Haos la Paris, vestele galbene s-au dezlănțuit din nou. Poliția intervine cu gaze lacrimogene - Live Video

"Vestele galbene" s-au dezlănţuit din noi, astăzi, în cea de-a 23-a sâmbătă de manifestaţii, la Paris. Autoritățile franceze au reținut 126 de persoane.




Popular posts from this blog