837562474 661072887

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Tăriceanu, mesaj de Paşte: Învierea Domnului să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi binecuvântare în familiile noastre

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care sărbătoreşte duminică Paştele, a transmis un mesaj tuturor credincioşilor: "Fie ca Învierea domnului nostru Isus Hristos să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi
Citește mai departe...

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Toți ochii pe Loterie - Premii de milioane de euro sunt puse în joc în ziua de Florii

Reportul la extragerea Loto "6 din 49" pentru tragerea de duminică depăşeşte valoarea de 3,92 milioane de euro, în timp ce la jocul Joker suma pusă în joc a ajuns la peste 1,7 milioane de euro, arată datele Loteriei Române.
Citește mai departe...

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Cluj. Sunt 11 victime după ce şoferul a adormit la volan (Video)

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe raza localității Căpușu din județul Cluj. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce şoferul ar fi adormit la volan.

Florii 2019. Ce rugăciune se rostește la sfințirea salciei și ce puteri miraculoase are

Florii 2019. Tradiții de Florii: de ce se sfințește salcia de Florii, ce rugăciune se rostește la sfințirea salciei și ce puteri miraculoase are salcia de Florii.

CTP a explicat diferenţa dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, după prima zi a meciului Franţa-România

Franţa şi România se află la egalitate după prima zi a semifinalei de Fed Cup, care se desfăşoară, în sala de la Rouen.

Sudan: Peste 100 de milioane de euro au fost găsiţi la reşedinţa fostului dictator Omar al-Bashir (FOTO)

Descoperire incredibilă a serviciilor de securitate din Sudan! La o percheziţie efectuată la reşedinţa dictatorului Omar al-Bashir, înlăturat din funcţie pe 11 aprilie, aceştia au descoperit sume de bani în...

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Explicaţia primarului care a batjocorit ursul ucis. "Eu şi când tai porcul, e bucurie"

Anchetă de proporţii la Buzău după ce localnicii dintr-o comună în frunte cu edilul au batjocorit un urs pe care l-au împuşcat. Ministrul mediului Graţiela Gavrilescu a trimis o echipă de control de la comisariatul general al gărzii de mediu.

VIDEO. Bărbatul care l-a contrazis pe Dragnea la mitingul PSD, scos din mulțime și bruscat de primar

Bărbatul care l-a apostrofat pe președintele PSD Liviu Dragnea, la mitingul de la Suceava, reproșându-i că partidul pe care acesta îl conduce nu a făcut nimic pentru satul românesc, a fost scos din mulțime imediat după schimbul de replici.

Un greu din SRI a omorat o femeie! S-a urcat baut la volan si a provocat un accident mortal

Fiindcă a ciocnit oul cu două zile înaintea Paştelui, fiica s-a ales cu o bătaie bună şi septul nazal fracturat

Oul de Paşte trebuie ciocnit exact în Sfânta zi de sărbătoare, altfel rişti să fii pocit. Asta s-a întâmplat vineri după amiaza într-un apartament din Milano, în cartierul Baggio. Un tată, nervos şi scupulos nevoie mare, a fost arestat fiindcă a spart nasul fiicei sale care a îndrăznit să ciocnească un ou cu două zile mai devreme.

Gândurile lui Cristoiu: Klaus Iohannis e dator să nu semneze remanierea Guvernului

Remanierea Guvernului provoacă instabilitate la nivelul ministerelor, iar preşedintele Iohannis nu ar trebui să aprobe decizia PSD privind înlocuirea a trei miniştri, spune Ion Cristoiu. Jurnalistul a afirmat la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu” că Tudorel Toader va rămâne ministrul Justiţiei.




Popular posts from this blog