837287619 653630874

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



FED CUP, semifinale. Australia - Belarus 2-2. Urmează meciul de dublu

Ashleigh Barty, locul 9 WTA, a învins-o, duminică, la Brisbane, pe Arina Sabalenka, locul 10 WTA, scor 6-2, 6-2. În următoarea partidă Victoria Azarenka a învins-o pe  Samantha Stosur, scor 6-1, 6-1.
Citește mai departe...

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

TRAGEDIE în Italia! Un român a fost găsit mort într-un râu

Un român din Italia, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, în apropiere de Bologna. PANICĂ LA PALAT! PRINȚUL CHARLES ÎN STARE GRAVĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE...

Dăncilă: Cred că am fost cel mai atacat prim-ministru de după 1989

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele executiv al PSD, a declarat că a fost "cel mai atacat prim-ministru de după 1989", adăugând că nu o să facă "niciun pas înapoi" pentru că are o datorie faţă de cetăţeni.

Sistemul de Trafic Management din Timișoara, dat peste cap. Pagube de 100.000 de euro

Traficul în mai multe intersecții din Timișoara a fost dat peste cap de un șofer grăbit. Pagubele au fost de 100.000 de euro, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Jurnal ora 11.00 19 aprilie

Jurnal ora 11.00 19 aprilie

Blestemul de la Mănăstirea Tanacu. Ce au pățit cei care l-au condamnat pe fostul călugăr

Cazul de la Mănăstirea Tanacu, acolo unde o măicuță a murit în urma unui ritual de exorcizare, a ajuns cunoscut în lumea întreagă.  Petru Daniel Corogeanu, preotul de la acea vreme care a făcut...

Sute de credincioşi au luat lumină de la focul aprins în curtea Bisericii „Sfântul Mihail” din Cluj | GALERIE FOTO

Sute de credincioşi romano-catolici de etnie maghiară au luat lumină, sâmbătă noaptea, de la focul aprins în curtea Bisericii „Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca. Oamenii au asistat la slujba de Înviere, după care au înconjurat lăcaşul de cult, conform tradiţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jimmy Slonina, număr de acrobație cu o păpușă gonflabilă! "N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut!"

Jurații iUmor sunt fără cuvinte în fața a ceea ce se numește acrobație! Jimmy Slonina a venit la iUmor cu un număr de umor cu o păpușă gonflabilă sexuală.

Român comite mai multe infracţiuni auto în Irlanda de Nord. Scapă cu amendă pentru că nu ştia limba

Magistraţii de la Tribunalul din Ballymena, Irlanda de Nord, au decis să-l lase pe David Lăcătuş, de 20 de ani, să scape cu o amendă, deşi românul a comis mai multe infracţiuni auto.

Vânzările de autoturisme ecologice au crescut cu peste 45% în primul trimestru

Aproape 960 de autoturisme ecologice au fost cumpărate în România, în primul trimestru al anului, în creştere cu 45,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2018, când se înregistrau 659 de unităţi, arată statistica Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA),
Citește mai departe...




Popular posts from this blog