925977369 724658621

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

Haos la Paris, vestele galbene s-au dezlănțuit din nou. Poliția intervine cu gaze lacrimogene - Live Video

"Vestele galbene" s-au dezlănţuit din noi, astăzi, în cea de-a 23-a sâmbătă de manifestaţii, la Paris. Autoritățile franceze au reținut 126 de persoane.

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Pamela Anderson, înfricoşată de donațiile pentru Notre-Dame din Paris: Dar oamenii care mor de foame fără adăpost?

După incendiul de la Notre-Dame din Paris, donațiile de la miliardari curg pentru a reconstrui catedrala. Peste un miliard de euro a fost deja colectat. Numai că, pe reţelele de socializare sunt voci care se miră, printre care şi actriţa Pamela Anderson care le reproşează tuturor că pentru oamenii săraci nimeni nu sare în ajutor.

Decizie importantă pentru Dragnea. CCR amână pronunțarea pe sesizarea lui Iordache pentru 20 mai

Curtea Constituţională a României (CCR) a amânat, vineri, pentru a treia oară, decizia asupra sesizării privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie. Decizia a fost amânată pentru data de 20 mai, adică exact data la care Liviu Dragnea și-ar putea afla la Înalta Curte sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive.

TRAGEDIE în Italia! Un român a fost găsit mort într-un râu

Un român din Italia, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, în apropiere de Bologna. PANICĂ LA PALAT! PRINȚUL CHARLES ÎN STARE GRAVĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE...

Accidente grave pe şoselele din România, noaptea trecută

Doi oameni au murit, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate în accidente grave.
Citește mai departe...

Viorica Dăncilă, mesaj de Florii şi Paştele Catolicilor. Ce le doreşte românilor

Premierul Viorica Dăncilă le transmite "sănătate, linişte şi fericire alături de familie" credincioşilor care sărbătoresc duminică Învierea Domnului, precum şi urările sale de bine celor care îşi serbează onomastica în Duminica Floriilor.
Citește mai departe...

Toni Neacșu: Unul din doi magistrați a fost interceptat sau filat

Avocatul Adrian Toni Neacșu, fost membru CSM, a comentat afirmațiile inspectorului-șef al Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus că magistraţii au avut dosare la DNA. Din calculele făcute de Toni...

Cel puţin 13 morţi, după ce zidul unei biserici s-a prăbușit în timpul slujbei. VIDEO

Cel puţin 13 persoane au murit şi alte 16 au fost rănite în Africa de Sud după prăbuşirea zidului unei biserici din provincia KwaZulu Natal, în timpul slujbei religioase, au indicat autorităţile citate vineri de AFP.

Povestea Scufiței Roșii, varianta pentru adulți! "Într-un bloc trăia o mămică, era MILF, dar bunicică..."

Trupa Chitarinca a venit la iUmor cu varianta în versuri a cunoscutei povești Scufița Rosie. Atenție, acestă versiune nu este recomandată minorilor, căci este varianta strict pentru adulți!

Kosovo şi-a repatriat 110 cetăţeni din Siria, printre care şi foşti combatanţi ISIS

Autorităţile de la Priştina au anunţat că au repatriat 110 cetăţeni kosovari din Siria, majoritatea fiind femei şi copii, dar printre ei aflându-se şi patru islamişti care au luptat alături de gruparea teroristă Stat Islamic (ISIS), potrivit BBC.

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)




Popular posts from this blog