531176704 968774507

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Cel puţin 13 morţi, după ce zidul unei biserici s-a prăbușit în timpul slujbei. VIDEO

Cel puţin 13 persoane au murit şi alte 16 au fost rănite în Africa de Sud după prăbuşirea zidului unei biserici din provincia KwaZulu Natal, în timpul slujbei religioase, au indicat autorităţile citate vineri de AFP.

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Dragnea, întrebat când face nunta cu Irina Tănase: "Nici măcar nu știu dacă acceptă" (VIDEO)

Moment inedit în timpul conferinţei de prese susţinută de Liviu Dragnea la Iaşi. Liderul PSD a a fost întrebat când va face nunta cu Irina Tănase, dar acesta a răspuns amuzant că nici măcar nu ştie dacă...

Dosar penal după înregistrările de la creşa din Iaşi unde copiii erau jigniţi şi înjuraţi de către angajate

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, în urma înregistrărilor de la creșa din Iași, acolo unde angajate ale creşei îi jigneau, îi înjurau pe copii şi îi
Citește mai departe...

A fost arestat liderul unei miliţii anti-migranţi de la graniţa cu Mexicul

Liderul unei miliţii care patrulează de-a lungul graniţei dintre SUA şi Mexic pentru a prinde migranţi a fost arestat pentru port ilegal de armă, a anunţat sâmbătă poliţia federală americană FBI, transmit AFP şi Reuters potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Actrița Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer: Boala mi-a cristalizat în sfârşit priorităţile

Vedeta din seria de televiziune „Veep”, Julia Louis-Dreyfus, a declarat că cele şase luni de chimioterapie prin care a trecut au ajutat-o să realizeze ce este cu adevărat important în viaţa sa, relatează vineri Press Association.

Paştele catolic şi al altor confesiuni occidentale se sărbătoreşte duminică. Obiceiuri şi tradiţii din jurul lumii

Credincioşii creştini din bisericile occidentale sărbătoresc duminică Paştele, Învierea fiind celebrată în cultul catolic şi în cele protestante, pentru anglicani şi luterani, alături de ei sărbătorind şi Biserica Greco-catolică din România.

Bendeac, te rugăm nu plânge! Ioan Druțu îi trezește nostalgii: "Îmi aduce aminte de bunicul meu"

Se râde la iUmor, e rost și de nostalgii. Ioan Druțu, de exemplu, a urcat pe scena iUmor cu povestea amuzantă a vieții trăite... în umbra soției. Și ce să vezi? L-a stârnit pe Bendeac, cel care a fost năpădit de amintiri din copilărie.

Ministrul Muncii, anunț important despre pensii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat sâmbătă seară că, pentru a veni în sprijinul tuturor pensionarilor care nu au acces și pentru buna informare a acestora, ministerul său va trimite fiecăruia acasă...

Lovitură pentru Ion Iliescu! Anunțul tranșant făcut de procurori

Lovitură cumplită pentru Ion Iliescu chiar de la procurorii militari care anchetează dosarul Revoluției. Acuzațiile la adresa fostului președinte sunt etrem de dure.

Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, huiduiți la Iași, de sute de protestatari

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au fost huiduiți sâmbătă la Iași, de sute de protestatari. Incidentul s-a produs la sosirea liderului PSD și a Premierului, la Conferința Extraordinară a filialei locale a PSD.




Popular posts from this blog