858187172 128095408

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Soții Iohannis, la slujba de Paște - Președintele a transmis un mesaj în română, germană şi maghiară

Preşedintele Kaus Iohannis şi soţia sa, Caren, participă, duminică, la slujba de Paşte de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.
Citește mai departe...

Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

Kovesi dă marea lovitură: Anunțul făcut de străini

Kovesi dă marea lovitură: Va fi procuror european. Anunțul făcut de străini

Vești bune pentru români: nu vor avea nevoie de viză de călătorie după Brexit, asigură ambasadorul Marii Britanii în România

După Brexit, românii nu vor avea nevoie de o viză în Marea Britanie pentru o ședere de până la 90 de zile. Dacă vor să stea mai mult, vor avea voie să rămână pe o perioadă de până la 3 ani, iar pentru această situație, va fi o procedură foarte simplă: se vor înregistra undeva și practic sunt luați în evidențe. Aceasta spune ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Noble, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea „Pașaport diplomatic” de la Digi24. Interviul a fost acordat de ambasador în limba română.

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Iohannis: Pace, speranţă şi armonie credincioşilor care sărbătoresc Paştele. "La mulţi ani" celor care-şi serbează onomastica de Florii

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, ”pace, speranţă şi armonie” tuturor credincioşilor care sărbătoresc Paştele, iar celor care-şi serbează onomastica de Florii le-a urat ”La mulţi ani”.
Citește mai departe...

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Cluj. Sunt 11 victime după ce şoferul a adormit la volan (Video)

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe raza localității Căpușu din județul Cluj. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce şoferul ar fi adormit la volan.

Răzbunare șocantă pe un câmp din Bacău. Un bărbat și-a călcat ”rivalul” cu mașina

Scene şocante pe o păşune din judeţul Bacău. Un şofer l-a urmărit cu maşina pe câmp pe un alt bărbat, cu care se certa de ani de zile.

Florii 2019. Ce rugăciune se rostește la sfințirea salciei și ce puteri miraculoase are

Florii 2019. Tradiții de Florii: de ce se sfințește salcia de Florii, ce rugăciune se rostește la sfințirea salciei și ce puteri miraculoase are salcia de Florii.

Oana Roman, declaratii despre casnicia cu Marius: "Gata, nu se mai poate. Divortam"

EXPLOZIE în timpul sărbătorii de Paşte: Mai multe biserici şi hoteluri, cuprinse de FLĂCĂRI. Cel puţin 156 de morţi şi peste 400 de răniţi în Sri Lanka | VIDEO

.

Varujan Vosganian a părăsit, supărat, adunarea PSD de la Iaşi: I-am ascultat vorbind despre faptul că toți românii de bună credință sunt la PSD, am socotit că e mai bine să plec

Conflict în interiorul coaliţiei guvernamentale! Deputatul ALDE Varujan Vosganian s-a supărat pe discursurile colegilor de alianţă din timpul adunării PSD de la Iaşi şi a părăsit sala. ”​Sunt, încă,...




Popular posts from this blog