822716097 650010402

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Florii 2019. Ce rugăciune se rostește la sfințirea salciei și ce puteri miraculoase are

Florii 2019. Tradiții de Florii: de ce se sfințește salcia de Florii, ce rugăciune se rostește la sfințirea salciei și ce puteri miraculoase are salcia de Florii.

Tăriceanu, mesaj de Paşte: Învierea Domnului să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi binecuvântare în familiile noastre

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care sărbătoreşte duminică Paştele, a transmis un mesaj tuturor credincioşilor: "Fie ca Învierea domnului nostru Isus Hristos să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi
Citește mai departe...

Juventus câștigă pentru a 8-a oară consecutiv titlul în Italia. Piemontezii sărbătoresc după dezastrul din Liga Campionilor

Juventus Torino a câștigat un nou titlu în Italia, după victoria obținută, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1 cu Fiorentina, în etapa a 33-a din Serie A.

CTP a explicat diferenţa dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, după prima zi a meciului Franţa-România

Franţa şi România se află la egalitate după prima zi a semifinalei de Fed Cup, care se desfăşoară, în sala de la Rouen.

Gândurile lui Cristoiu: Klaus Iohannis e dator să nu semneze remanierea Guvernului

Remanierea Guvernului provoacă instabilitate la nivelul ministerelor, iar preşedintele Iohannis nu ar trebui să aprobe decizia PSD privind înlocuirea a trei miniştri, spune Ion Cristoiu. Jurnalistul a afirmat la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu” că Tudorel Toader va rămâne ministrul Justiţiei.

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Cluj. Sunt 11 victime după ce şoferul a adormit la volan (Video)

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe raza localității Căpușu din județul Cluj. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce şoferul ar fi adormit la volan.

Dragnea: O felicit pe Dăncilă pentru cum rezistă la atacuri, să nu aibă probleme cu coloana

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitări premierului Viorica Dăncilă pentru modul cum rezistă la toate atacurile la adresa sa, transmiţând şi Guvernului aprecieri "pentru ceea ce realizează".

Corul Național Madrigal va transforma Parcul Ateneului Român într-o replică a Grădinii Ghetsimani pentru Concertul extraordinar de Paște

Ateneul Român va găzdui sâmbătă și duminică (20/21 aprilie) cele două Concerte  extraordinare de Paște ale Corului Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”, în timp ce în spațiul din fața Ateneului Român va fi recreată Grădina Ghetsimani.

Sudan: Peste 100 de milioane de euro au fost găsiţi la reşedinţa fostului dictator Omar al-Bashir (FOTO)

Descoperire incredibilă a serviciilor de securitate din Sudan! La o percheziţie efectuată la reşedinţa dictatorului Omar al-Bashir, înlăturat din funcţie pe 11 aprilie, aceştia au descoperit sume de bani în...

Realul pregătește o nouă lovitură pe piața tranferurilor - Paul Pogba ar putea ajunge la Madrid în vară

Real Madrid nu mai are niciun obiectiv în acest sezon, iar toată atenția se îndreaptă în direcția reîmprospătării lotului. Unul dintre numele vehiculate de presa din Spania este cel al mijlocașului Pogba potrivit news.ro.
Citește mai departe...

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Un greu din SRI a omorat o femeie! S-a urcat baut la volan si a provocat un accident mortal

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)




Popular posts from this blog