452727284 126398657

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat în Cluj. Sunt 11 victime după ce şoferul a adormit la volan (Video)

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe raza localității Căpușu din județul Cluj. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce şoferul ar fi adormit la volan.

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Gândurile lui Cristoiu: Klaus Iohannis e dator să nu semneze remanierea Guvernului

Remanierea Guvernului provoacă instabilitate la nivelul ministerelor, iar preşedintele Iohannis nu ar trebui să aprobe decizia PSD privind înlocuirea a trei miniştri, spune Ion Cristoiu. Jurnalistul a afirmat la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu” că Tudorel Toader va rămâne ministrul Justiţiei.

Germania vrea să extindă subvențiile pentru a stimula vânzarea de mașini electrice

Ministerul Economiei din Germania intenţionează să extindă până la finalul lui 2020 subvenţiile pentru noile vehicule electrice, într-un efort de a impulsiona vânzările, se arată într-un document consultat de Reuters potrivit Agerpres Autorităţile de la Berlin încearcă să
Citește mai departe...

SRI cumpără mese de biliard, televizoare 4K și baruri lungi de 10 metri

Compania Naţională de Investiţii (CNI) va plăti peste 20 de milioane de lei pentru modernizarea unui corp de clădire al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, instituţie din cadrul...

VIDEO. Bărbatul care l-a contrazis pe Dragnea la mitingul PSD, scos din mulțime și bruscat de primar

Bărbatul care l-a apostrofat pe președintele PSD Liviu Dragnea, la mitingul de la Suceava, reproșându-i că partidul pe care acesta îl conduce nu a făcut nimic pentru satul românesc, a fost scos din mulțime imediat după schimbul de replici.

Noi înregistrări cu DJ Avicii făcute publice la un an de la moartea sa: "Am suferit"

Noi înregistrări cu DJ-ul de origine suedeză Avicii arată bătălia pe care artistul a dus-o cu dependența de calmante în timpul turneelor sale. Superstarul s-a sinucis pe 20 aprilie, 2018, în Muscat, Oman.

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

DOLIU! A fost găsit mort în râul Putna...

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a alunecat și a căzut, vineri seară, în Cascada Putnei, acesta fiind găsit mort, după câteva ore de căutări, la circa 100 de metri în aval, agățat de în rădăcini de...

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlineşte 93 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, cel mai longeviv monarh britanic, împlineşte duminică de 93 de ani.
Citește mai departe...

Ce spune Biblia despre revenirea lui Iisus: La venirea Fiului, lucrurile se vor petrece ca în timpurile lui Noe

Sărbătoarea creştină comemorează învierea lui Iisus Hristos, iar pentru ortodocşi are loc duminica viitoare. Ce spune Biblia despre subiectul revenirii Sale? S-ar putea ca fiul Domnului să revină de Paşte? Pentru că mulţi creştini cred încă în a doua revenire (Parusia), adică Hristos va reveni realmente pe Pământ, după Înălţarea sa la Cer, notează Express.

Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

Ce nume se sărbătoresc de Florii și ce semnificație au. Cui spui La mulți ani

Floriile 2019 nume pică duminică, 21 aprilie, în calendarul creștin ortodox, iar în calendarul romano-catolic Floriile pică pe 14 aprilie. Ce nume se sărbătoresc si ce inseamna numele Viorel/Vorica, Florin.Florica.




Popular posts from this blog