989941672 672700811

Blog CITITOR de STIRI (https://stiri-reader.blogspot.com/)



Decizie importantă pentru Dragnea. CCR amână pronunțarea pe sesizarea lui Iordache pentru 20 mai

Curtea Constituţională a României (CCR) a amânat, vineri, pentru a treia oară, decizia asupra sesizării privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie. Decizia a fost amânată pentru data de 20 mai, adică exact data la care Liviu Dragnea și-ar putea afla la Înalta Curte sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive.

HALUCINANT! Credincioșii din Columbia se roagă la icoane cu Maia Morgenstern. Reacția actriței

Maia Morgenstern a devenit o sfântă pentru mai mulți credincioși din Bogota. Se pare că în Catedrala Monserrate din Bogota, se află pe pereți, pe post de icoane, poze cu Maia Morgenstern în rolul din...

Cel puţin 13 morţi, după ce zidul unei biserici s-a prăbușit în timpul slujbei. VIDEO

Cel puţin 13 persoane au murit şi alte 16 au fost rănite în Africa de Sud după prăbuşirea zidului unei biserici din provincia KwaZulu Natal, în timpul slujbei religioase, au indicat autorităţile citate vineri de AFP.

Bendeac, te rugăm nu plânge! Ioan Druțu îi trezește nostalgii: "Îmi aduce aminte de bunicul meu"

Se râde la iUmor, e rost și de nostalgii. Ioan Druțu, de exemplu, a urcat pe scena iUmor cu povestea amuzantă a vieții trăite... în umbra soției. Și ce să vezi? L-a stârnit pe Bendeac, cel care a fost năpădit de amintiri din copilărie.

Plan diabolic a două eleve din SUA - Aveau o listă cu 10 colegi pe care voiau să-i ucidă

Două eleve în vârstă de 14 ani care locuiau în Avon Park, în centrul statului american Florida, au fost arestate pentru că ar fi plănuit uciderea a 10 colegi de şcoală, a informat vineri presa locală, citată de EFE potrivit Agerpres.
Citește mai departe...

Accident MORTAL pe DN1 între o autoutilitară și două mașini. Traficul a fost deviat

Un accident rutier soldat cu doi morţi şi o persoană rănită grav a avut loc duminică pe DN 1 la Băneşti, în zona Bisericii Călătorului, fiind implicate trei autovehicule, a informat IPJ Prahova, conform agerpres.
Citește mai departe...

Surpriză la turneul de la Monte Carlo. „Regele zgurii“ a fost trimis acasă, iar finala va avea doi protagonişti surpriză

Turneul masculin de la Monte Carlo va avea parte de o finală neaşteptată, după ce favoriţii au fost eliminaţi din competiţie.

Soții Iohannis participă la slujba de Înviere, la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, participă, sâmbătă seară, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. Familia prezidenţială a ajuns la biserică...

Noi centre medicale de permanenţă în Argeş

Numai anul trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Piteşti s-au prezentat peste 78.000 de persoane, iar la Urgenţele de la Pediatrie alţi peste 27.000. 'După ce aprobăm proiectul de buget pentru anul în curs d ...(Citește tot articolul)

Paştele catolic şi al altor confesiuni occidentale se sărbătoreşte duminică. Obiceiuri şi tradiţii din jurul lumii

Credincioşii creştini din bisericile occidentale sărbătoresc duminică Paştele, Învierea fiind celebrată în cultul catolic şi în cele protestante, pentru anglicani şi luterani, alături de ei sărbătorind şi Biserica Greco-catolică din România.

Treisprezece luptători ai regimului de la Damasc au fost uciși în urma unui atac în orașul Alep din nordul Siriei

Un atac orchestrat sâmbătă de militanți extremiști, foști membri ai Al-Qaeda din Siria, s-a soldat cu moartea a 13 luptători ai regimului, la periferia orașului Alep din nordul țării, conform unei organizații de monitorizare a războiului.

Dosar penal după înregistrările de la creşa din Iaşi unde copiii erau jigniţi şi înjuraţi de către angajate

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, în urma înregistrărilor de la creșa din Iași, acolo unde angajate ale creşei îi jigneau, îi înjurau pe copii şi îi
Citește mai departe...

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, huiduiți la Iași, de sute de protestatari

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au fost huiduiți sâmbătă la Iași, de sute de protestatari. Incidentul s-a produs la sosirea liderului PSD și a Premierului, la Conferința Extraordinară a filialei locale a PSD.




Popular posts from this blog